Olaf Hussein Herfst/ Winter 2014 Collectie,

OLAF HUSSEIN collection lookbook fullphoto

Waar A.N.T. zich aan de ene kant van het streetwear spectrum bevindt, zit Olaf Hussein volledig aan het andere uiterste. A.N.T houdt het straat, Olaf Hussein brengt het naar de catwalks. En voor beide labels is meer dan genoeg ruimte hier bij OurBubble. Verdomme ik kan zo trots worden op ons koude kikkerlandje wanneer je twee van zulke labels op een dag op het blog kan tiefen.

Nee heus, kijk gewoon eens goed naar de kwaliteit van de foto’s, de kwaliteit van de styling en de kwaliteit van de kleding. Fuck fashion, we zijn geen wereld kampioen voetbal geworden, maar zeg eens eerlijk, met dergelijke spul spelen we dik mee in de bovenste regionen van de catwalks. Olaf Hussein heeft zijn collectie gebaseerd op de stijlinvloeden van de mods van eind jaren 50. Prima stijltje om inspiratie uit te putten, maar koelere wat heeft hij die stijl toch goed weten te mixen met de high tech tijden waarin we nu leven. Check die Mac jacket, of wat te denken van dat boordloze shirt met grijze jersey mouwen. Ik zie alleen maar juweeltjes in deze collectie. Alle items kan je overigens vinden bij Olaf Hussein op de site.

Tags from the story