OntFront Travel Pack,

OntFront Travel Pack

OntFront kennen we als die sympathieke shop op de Haarlemmerdijk met een collectie voor de moderne dandy. Naast de prima collectie van labels in de shop blijven ze vooral ook lekker gaan met hun eigen lijn. En in tegenstelling tot de gemiddelde kleding lijn komt OntFront gewoon met een basis pakket van items welke de man in een seizoen moet hebben. In dit geval gaat het hier om het Travel Pack.

Om je normale outfit samen te kunnen stellen hebben ze simpel aan alles gedacht. Raw Selvedge denim, check. Wit button down shirt, check. Witte tee, check. Accessoires als pochet en vlinderdas, check. Tas om je shit in mee te nemen, check. De boots op de foto hadden ze al in de collectie, dus ook die check. En bam. Nu maar hopen dat de nazomer aanblijft en je tot de winter geen jas nodig hebt, die ontbreekt namelijk in deze pack. De bow tie en pochet kennen overigens een prima opdruk van een landkaart. Wanneer je outfit toch niet al te dressed up, hoef je ook niet met paisleys of uni’s aan te komen. De backpack is gemaakt door Flybird, je weet wel dat label van die keiharde collab met Filling Pieces een tijd terug. En ook dit maal is de tas weer spot on.

Anyways, lang verhaal kort. Mocht je maar 1 winkelstraat uit mogen kiezen om te shoppen, dan ga je naar de Haarlemmerdijk. Mocht je daar maar 1 shop uitkiezen om je credit card te laten vlammen, dan is dat OntFront. En mocht je maar 1 set kopen, dan is deze Travel Pack voor jou.