Patagonia Retro Cardigan,

Patagonia Retro Cardigan Header

Wanneer de halve wereld helemaal los gaat over die Palace x adidas collab, dropt Patagonia gewoon op hun dode gemak een echte jaren 90 retro. Sorry, als je dan toch items uit mijn puberteit helemaal top gaat vinden, ga dan niet voor die semi gehypte shit van Palace. Naast dat je helemaal fashioncredible bent met je ouderwetse colorblock en materialen, loop je er tenminste ook nog een beetje warm bij.

Patagonia kan namelijk 1 ding heel goed, functionele kleding maken. Iets waar ze minder in uitblonken (spellingscontrole op volle toeren..) is vette designs. Althans, dat was toen. Gelukkig is alles wat vroeger niet vet was ineens geoorloofd op de front rows van de fashion shows, dus met deze fleece cardigan van Patagonia zit je helemaal gebakken. Overigens doet een cardigan als deze het ook prima als tussenlaag voor wanneer het echt min 20 gaat worden deze winter. Functioneel en volkomend on point.

Patagonia Fleece

Tags from the story
, , ,