Ralph Lauren Varsity,

Polo Varsity Buiten Header

Ja joh, we gooien er nog maar eens een varsity tegenaan. En wederom is het een juweeltje. Dit maal komt de varsity van Ralph Lauren. En had je gezegd dat die uit de RRL lijn kwam van Ralph, dan had ik je zomaar kunnen geloven. Alles aan deze jas oogt klassiek Americana. Maar wat een geluk, de jas komt uit de “normale” Ralph Lauren lijn. ┬áNiet dat de prijs daarmee ineens een lachertje is geworden, maar ik gok dat wanneer deze jas door RRL was uitgebracht de prijs minstens het dubbele was geweest.

Waarom deze jas zo vet is? Pff, ik gok dat het wellicht door het feit komt dat die tweezijdig te dragen en aan beide zijdes verschillende applicaties kent. Ook de afwerking van de stof aan beide kanten is verschillend. Van een glimmende katoen tot een subtiele twill. Niets is echt schreeuwerig aan deze jas en juist dat maakt hem zo klassiek. De fit oogt prima op de foto’s, maar dat vertekend altijd als een malle natuurlijk. Iedere fit kan je mooi krijgen op de foto met behulp van wat veiligheidsspelden en papierklemmen. Dat gezegd hebbende geloof ik wel dat deze jas prima valt, maar om het zekere voor het onzekere te nemen, kan je natuurlijk altijd even naar de fysieke Bijenkorf winkel gaan. Dat was immers waar ik deze Ralph Lauren Varsity gevonden heb.
Polo Varsity

Tags from the story
, , ,