Stussy Joggers,

Stussy Joggers Header Crop

Hatsee, Joggers en alles zijn hartstikke fashion, dus de oldskool grijze sweatpants kunnen ook gewoon weer. Waarom zou je een jogger er ook uit laten zien als een chino, wanneer je ook gewoon ouderwetse sweatpants kan droppen. Fuck fashion, wij zijn Stussy. Iets anders dan dat zullen ze bij Stussy niet gedacht hebben. En hell yeah, ze hebben nog gelijk ook.

Niet dat ik ook maar de straat op zou gaan richting de AH op een brakke Zondag ochtend in deze broek, maar voor een middag bankhangen gok ik dat deze sweatpants echt prima zijn. Ik begrijp dat sweatpants ineens geaccepteerd zijn in het straatbeeld, het is fashion, ik begrijp alleen fashion niet. Wat ik wel begrijp is dat wanneer je in deze tijd een nieuwe sweatpants dropt, dat je deze dan voorziet van contrasterende cuffs. En ik snap helemaal dat je anno nu een Thom Browne achtige striping op de cuffs plaatst. En je zal deze sweatpants ook zeker in mijn kast kunnen vinden. Op straat zal je me er echter nooit in zien lopen. Either way, koop je sweatpants voor je dagelijkse straatwerk of het bankhangen, deze Stussy Joggers zijn vet.

Stussy Joggers

 

 

 

Tags from the story
, ,