Thom Browne Varsity Nummer Zoveel,

Thom Browne Varsity Header Crop

De man heeft al ontelbare varsity’s gedropt. Maar keer op keer blijven ze een zekere nieuwswaarde hebben. Ze zijn namelijk altijd allemaal vet, bijzonder vet. En gezien het feit dat we graag schrijven over shit dat vet is, kan wederom een item over een Thom Browne Varsity zomaar voorbij komen. Overigens is deze Varsity wel anders dan de meeste besproken Varisty Jackets van Thom Browne. Hij is sinds zijn laatste drop namelijk afgestapt van de normale mouwaanzetten en kiest nu voor de raglan mouwaanzet. En ik moet zeggen, dat smoelt nog net even iets lekkerder.

Voor deze herfst editie komt Thom Browne met een body van 100% kasjmier in een prima grijze tint. De mouwen zijn uiteraard van een premium lap leder. De geribde manchetten en boord zijn uitgevoerd in een gebroken wit met de kenmerkende Thom Browne Tri-Colore erin. Het is dat deze jas duurder is dan mijn derdehands Saab, anders had ik de creditcard wel laten vlammen. Verdomme wat is dit een pracht exemplaar van een Varsity. Uiteraard is deze Varsity van Thom Browne verkrijgbaar bij END.

Thom Browne Varsity

 

Tags from the story
,