Woolrich Jacquard Flannel,

Woolrich Jacquard Flannel Header

Woolrich kennen we natuurlijk allemaal van scooterrijdende gladjakkers uit Oud-Zuid, en dat is zonde. Ik zou liever Woolrich kennen als dat high end outdoor label wat het eigenlijk is. Maar ja, zo zijn er in Nederland wel meer merken volledig onterecht kapot gemaakt.

Anyways, genoeg treurnis daarover. Laten we vooruit kijken. Het laatste jaar werden deze scooterrijders met Woolrich jassen verdreven door hun vrienden met Canada Goose jassen, duurder dus hipper is hier het credo. Mooi moment om Woolrich weer tof te gaan vinden. Nu geeft de nieuwe collectie van Woolrich ook wel genoeg stof om het vet te vinden. Wat te denken van dit shirt van een heerlijke Jacquard geweven stof. Mogen we Joseph Marie dankbaar zijn voor de weeftechnieken. Dit shirt van Woolrich is slechts een van de vette items van dit label in hun laatste collectie. De volledige collectie kan je overigens vinden bij Stuarts London, alwaar ik ook dit shirt gevonden heb.

Woolrich Jacquard Flannel Full