WTAPS Flannel Shirt,

Wtaps Flannel Header Crop

Een andere optie, dan die post van vanmorgen voor de herfst is natuurlijk het dragen van een mooi flannel shirt. Een absolute klassieke combinatie van flannel is een rood zwarte check. Ik kan me haast niet voorstellen dat je hier nog geen van in de kast hebt hangen, of in de kast gehad hebt. Maar mocht dat zich voordoen en ben je nog op zoek naar een mooie zwart rode flannel, dan is deze bijzonder aan te raden.

Je zal echter wel even flink in de buidel moeten tasten, dit shirt komt namelijk van WTAPS en dat label staat nu niet bekend om de enorm voordelige prijs. Ze staan echter wel bekend als een mooi Japans label dat hun inspiratie put uit de Americana stijl en vreselijk goed is in het creƫren van een perfecte afwerking. De items van WTAPS worden allen gemaakt in Japan, wat overigens ook voor een groot deel de prijs niet ten goede komt. Anyways, mocht je een dikke 200e over hebben voor een mooie flannel, dan is dit shirt van WTAPS voor jou.

Wtaps Flannel