adidas Quilted Crewneck,

adidas quilted crewneck header crop

De trouwe lezer van dit medium weet inmiddels dat adidas en ik een haat liefde verhouding hebben. Ik zal daar niet verder over doorzeiken en heb dit probleem inmiddels geaccepteerd. Vandaag overigens enkel liefde voor adidas. Ze hebben namelijk nu ook eindelijk eens vette kleding gedropt. En zowaar ligt een aantal van deze items bij FreshCotton op voorraad, wel zo makkelijk.

Een van die vette items is deze crewneck. En ja ik weet het, het is de zoveelste grijze crewneck hier, maar deze is echt weer anders. Neem bijvoorbeeld de voorkant van deze crewneck. Inderdaad gewoon met een Quilted motief er in geborduurd. En ja het pakt verbazingwekkend goed uit. Tel daar de minimale branding en de door ritsen gesloten pockets bij op en we hebben het hier gewoon over een goede sweater.

adidas quilted crewneck

Tags from the story