adidas ZX Flux NPS x Size?,

adidas Size Exclusive Black

Even een vriendelijke reminder dat je morgen je wekker iets eerder moet zetten. Morgen dropt namelijk de beste adidas collab van 2014. Deze schoen staat met stip in de toplijst van vetste schoenen van 2014. Verdomme wat een gruwelijke mooie collab is dit geworden. En dan te bedenken dat ik bijzonder weinig met dit merk heb.

Maar na de introductie van de ZX Flux lijn ben ik meer en meer adidas gaan waarderen. Deze collab met Size? is dan ook even de kers op de taart. De lijn van de schoen volgt grotendeels de ZX Flux. Maar dan komt deze variant, de adidas ZX Flux NPS,  met een Max 93 achtige sock liner van neoprene en wat geweven details. De schoen komt in twee kleuren, maar het lijkt me duidelijk dat de schoen in onderstaande kleur by far het vetste is. Morgen ochtend vroeg dropt de schoen in de shops en online. Voor mensen in Amsterdam die niet graag buiten de ring komen, zeg maar alle Amsterdammers dus, goed nieuws voor jullie. Eerdaags opent er een Size? in Amsterdam. Mocht je werk zoeken en Size? je aanspreken, check dit dan effe.

adidas Size Exclusive full