Alden x Frans Boone Cordovan Plain Toe Boot,

Alden Frans Boone Cordovan Header

Je kon er natuurlijk op wachten, het is herfst dus tijd voor een nieuwe serie Alden x Frans Boone schoenen. Mijn hemel wat doet die man ons aan. Het is werkelijk ongekend wat een juweeltje nu weer uit de fabriek bij Alden is komen rollen om richting Zeeland verscheept te worden. Dit maal heeft Frans zijn zinnen gezet op een Plain Toe Boot.

En deze Plain Toe Boot wordt dan uitgevoerd met een heerlijk comfortabele plantation crêpe zool. De schoen zelf is gemaakt op de, door Alden aanhangers zo geliefde, Barrie leest. Het leder is een lap Cordovan in kleur nummer 8 van de gebruikelijke Horween looierij. En het resultaat is onbetaalbaar, zowel letterlijk als figuurlijk. Een kleine 800e voor de ultieme herfstschoen. Er zijn dagen dat ik het niet cash op zak heb. Maar du moment dat ik hier 800 euro heb welke stof aan het happen is, cross ik naar Oud Sluis, verdomme wat een heerlijke schoen!

Alden-x-Frans-Boone-Cordovan