Barbour Fair Isle Crewneck,

Wel of geen code oranje? Feit is wel dat je vanmiddag nog flink uit je hemd gaat waaien. En dit is dan de eerste herfststorm van het jaar. Dat er nog velen mogen komen. Dan heb je namelijk genoeg redenen voor het aanschaffen van wat fatsoenlijk warme truien. En laat Barbour nu net een hele serie crewnecks uitgebracht hebben. De traditionele Fair Isle crewnecks van dit heerlijke label zijn weer in een flink aantal variaties verkrijgbaar. De beste kleurencombo voor dit seizoen is toch wel deze versie.

Deze crewnecks zijn uit de Barbour Heritage collectie. Nu zegt heritage in de naam nooit zoveel, maar bij Barbour bedoelen ze hiermee dat deze lijn een wat slankere fit kent. En dat is mooi meegenomen, want de normale lijn van Barbour laat zich nu niet bepaald uitdrukken als slank gesneden. Dus mocht je altijd op zoek geweest zijn naar een mooie Fair Isle van Barbour en vond je model jutezak niet flatteus, dan zijn deze crewnecks uit de Heritage lijn wellicht voor jou. Gemaakt van 100% lamswol en verkrijgbaar bij Stuarts London.

Barbour Fair Isle Crewneck