Brooklyn Tailors Shetland Duffle Coat,

Brooklyn Tailors Duffle Coat Header

Voor mij weer een totaal onbekend label, maar wat een heerlijke jas. Een beetje research brengt ons bij een gezellig stel wat ergens in 2007 besloten heeft om een eigen tailor te beginnen. En tsja, daar ze in Brooklyn zaten was de naam voor hun bedrijf snel gevonden. Naar maatwerk leveren ze ook een prima rtw lijn op. En deze rtw lijn is dan weer verkrijgbaar via East Dane. Zo helpt Amazon ineens toch weer de kleine lokale helden. Ongekend hoe die techniek tegenwoordig gaat.

Maar terug naar Brooklyn Tailors, zij hebben dus voor de winter een prima versie van een Duffle Coat in de collectie opgenomen. Deze jas is gemaakt van wol en kent een heerlijke tartan lining. De jas is verkrijgbaar in een kleur welke zij Air Force Blue noemen. Geen idee, maar het lijkt mij blauw grijs op mijn oude Acer monitor. Prima jassie bij een mooie denim, of dikke chino.

Brooklyn Tailors Duffle Coat Full