Clarks Wallabee,

Clarks Wallabee Header Crop

Ze zijn er weer! Yes! Hier hoef ik geen woorden aan vuil te maken. Een van de betere schoentjes van Clarks Originals. De lage Wallabee van Clarks kent nog altijd een grote schare fans. Maar wanneer je de lage draagt zal je altijd genoeg gasten horen roepen dat de hoge vetter zijn. Draag je de hoge zijn er weer zeikerds die de lage vetter vinden. Een beetje hetzelfde verhaal met een AF1 dus.

Ik zelf vond de hoge altijd het vetst, maar ik ben een oude zak geworden en zie de simpelheid van de lage nu toch wat vetter. Hey, je bent nooit te oud om te leren zullen we maar zeggen. Deze nieuwe versie die ik spotte bij Stuarts London is van een wat grove bruine leder. Steekt lekker af tegen die crêpe wedge zool. Prima schoen onder een strakke rauwe denim. Welkom in de Herfst.

Clarks Wallabee

 

Tags from the story
,