Filling Pieces Woven White Low Top,

Filling Pieces Woven White Header

Ik weet het niet hoor, maar ik kan me nog momenten herinneren dat je best wel wat moeite moest doen om een paartje Filling Pieces te spotten. Maar tegenwoordig zie je die schoen net zo vaak als een paartje Nikes. En eerlijk is eerlijk, dat heeft Guillaume dus keihard voor elkaar. En waar je voorheen ook nog moeilijk moest doen om bij de exclusieve online shops voorraden te vinden, kan je tegenwoordig gewoon Nederlands grootste warenhuis binnenlopen voor een paar Filling Pieces.

En ik weet niet of het nu heel kut is voor die exclusieve kleine retailers of gewoon rete cool is voor Filling Pieces. Ik neig gewoon sterk naar het laatste. Laten we wel zijn, wanneer jij als studerende kleine manĀ een label opzet en binnen een paar jaar bij een van de bekendere warenhuizen op voorraad ligt, de Bijenkorf, dan heb je iets goed gedaan. Uiteraard heb je ook mazzel dat de Bijenkorf net het iets hogere segment van luxe wil gaan bedienen en je met je merk perfect gepositioneerd zit om dit segment aan te spreken, maar toch. Je moet het maar flikken. Zo lang je niet vergeet waar je vandaan komt, moet je genieten van waar je bent.

Filling Pieces Woven White Full