Filson Flask,

Filson Pocket Flask Header

We zijn er wellicht wat vroeg bij, maar die feestdagen komen er weer aan. En om nu niet weer zonder wensenlijst te zitten en last minute iets in elkaar te knutselen gooi ik vast een kleine tip over de bühne. Kijk Eerste Kerstdag kom je vaak nog wel door, Tweede Kerstdag is een draak. En om je Tweede Kerstdag nu net wat verdraaglijker te maken, check deze kadotip.

Juist een simpele zakflacon voor je favoriete single malt, of welke drank je er dan ook maar in wilt tiefen. Wanneer je nu gewoon op Kerstavond met de familie de kado’s uitpakt, deze flacon besteld en een goede single malt, dan maakt het geen reet meer uit wat je de rest van de feestdagen gaat doen. Jij vermaakt je wel. Deze zakflacon komt van Filson, dus je kan altijd nog als argument aandragen dat dit helemaal bij je Americana stijl thuishoort. Wees creatief, verzin iets.

Filson Pocket Flask