Golden Goose 2.12,

Golden Goose Header Crop

Wanneer je een paartje Common Projects een trash beurt geeft zoals PRPS dat doet met denims, dan kom je uit met een paartje Golden Goose. Dit Golden Goose is een Italiaans label dat sinds kort ook een eigen shop in Oud-Zuid kent. Golden Goose heeft een top lijn kleding, maar ook belachelijk harde sneakers.

De sneakers zijn voor het merendeel geïnspireerd op bestaande klassiekers. Zo ook deze 2.12 waar je toch wel de lijnen van een PONY in kan herkennen. Wanneer je een PONY nog origineel van 40 jaar terug zou hebben en deze iedere dag bij je straat basketbalveld gebruikt zou hebben, dan zouden die er ongeveer net zo uit zien als deze Golden Goose nu. Net zoveel stijl, maar zonder dezelfde moeite. En waar ik normaal een hekel heb aan slijtageplekken op mijn schoenen, kan ik het gek genoeg prima waarderen wanneer ze af fabriek zo geleverd worden. Oké, de prijs is pittig, maar dankzij de FAMILY25 coupon welke van 14 tot 16 Oktober geldig is bij East Dane wordt de schoen toch al iets beter betaalbaar.

Golden Goose