Grenson x East Dane G-Lab,

Grenson East Dane Header Crop

Een tijd terug heb ik het verschil tussen de G-Two en G-One lijn van Grenson uitgelegd. Ik ben geloof ik daar vergeten uit te leggen dat er ook nog zoiets als een G-Lab bestaat. Dat is het experimentelere deel van de G-One tak. De G-Lab lijn is daar waar high fashion shops hun eigen collabs in elkaar laten klussen. Om het eenvoudig te houden, het G-Lab gedeelte is waar je de 24 paartjes Parra Amsterdams in vinden kan, waar G-One de normale Amsterdam is en G-Two gewoon de Max essentials lijn is. Volg je me nog?

Anyways, die G-Lab lijn heeft dus nu in opdracht van East Dane een belachelijk harde Brogue Boot gedropt ter gelegenheid van het 1 jarig bestaan van deze Mr Porter concurrent. En ja we hebben een mooie bannerdeal lopen met East Dane, maar we blijven objectief. Dit is een allerjezus vette collab. Nee heus! Made in de UK, van premium materialen als Pebbled Grain leder en de voor Grenson kenmerkende hi-shine lappen leder. Ja de schoen is bijna twee maal zo prijzig als een ‘normale’ G-Two Grenson, maar verdomme voor die centen heb je ook wel wat moois in handen. En dat zou ik ook zeggen zonder die banner van East Dane hier rechts in de sidebar.

Grenson x East Dane

 

 

Tags from the story
, ,