A.N.T. Origins Hooded Upper C,

A

Hell yeah, dit is weer een gevalletje van keihard! Dit moet wel een van de hardlopers uit de collectie van A.N.T. Origins zijn. Sowieso doen zwarte sweaters met witte prints het op dit moment bijzonder goed, maar wanneer je een zwarte hoody combineert met alle design fratsen die A.N.T. uit de mouw schud, dan heb je gewoon een topper in handen.

Op deze sweater vind je de meeste logo’s welke A.N.T. Origins door de jaren heeft ontwikkeld. En gek genoeg is die sweater met alle opdrukken nog prima in balans. Tel daar die side-zippers bij op en je hebt gewoon een verdomd goeie sweater in handen. En dit alles zonder dat je direct heel diep de buidel in hoeft te tasten. De kwaliteit van de A.N.T. Origins lijn gaat jaar op jaar omhoog en de prijzen blijven gewoon stabiel, kijk dat kan ik dus goed waarderen aan een label. Rock deze sweater op je skinny joggers of een goeie denim, spierwitte sneakers eronder en je bent helemaal klaar. Check de sweater bij Go Britain of A.N.T. zelf.

A.N.T. Origins Hoody