A.N.T. Origins Quilted Jacket,

A

Het is nog net niet warm genoeg om je Parka uit de kast te trekken, maar net te koud om zonder jas naar buiten te gaan. Dit is het moment om deze A.N.T. Origins Quilted Jacket te rocken. En geloof me, deze jas is precies goed. De fit is werkelijk fantastisch. Met een 184cm en een slordige 82kg rock ik een L van deze variant op de Varsity van A.N.T. Origins.

De kleurencombinatie is precies goed voor de hersft, burgundy met licht grijs en blauw denim. Yes ik zei denim. De mouwen van deze Varsity zijn van een prima lap denim gemaakt. Dus vergeet je standaard denim jacket, dit is de jas die je nu wilt dragen. De body kent een Quilted motief, maakt het net effe anders dan de andere Varsity’s. De jas kent een slim fit, de mouwen sluiten werkelijk perfect aan. Aan de voorkant heeft de jas twee steekzakken welke met een rits af te sluiten zijn. En uiteraard heeft de jas ook een afsluitbare binnenzak. De kraag en manchetten zijn van een heerlijk zacht sweaterstofachtige elastiek gemaakt. Deze jas, plus de rest van de A.N.T. Origins collectie liggen op voorraad bij Go Britain, maar sinds deze week ook in de eigen webshop van het label.

A.N.T. Origins Baselball Jacket