Norse Projects Lindisfarne Jacket,

Norse Projects Lindisfarne Canvas Jacket Header Crop

Dit is weer eens wat anders dan een met dons gevulde parka. Deze jas komt van Norse Projects, het label dat bekend staat om haar subtiele branding en mooie materialen. Uiteraard hebben ze die lijn volledig doorgetrokken bij het maken van deze parka. Het lijkt wellicht op de foto een simpele canvas jas die je niet warm kan houden in de winter, maar niets is minder waar.

Deze jas is gevoerd met een fleece lining en fleece is gewoon goed isolerend spul. Daarnaast is de buitenste laag van deze jas gemaakt van een gewaxed katoenen canvas van het Britse Millerain. Dus je heb de warmte bedacht door die lui uit het hoge noorden en de waterdichtheid bedacht door de Britten, best of both worlds kunnen we wel stellen. Tel daar het strakke designwerk van Norse Projects bij op en je hebt een top jas voor de komende winter. Deze jas spotte ik op voorraad bij END.

Norse Projects Lindisfarne Canvas Jacket

 

Tags from the story