Oak Street Bootmakers Suède Campus Chukka,

Oak Street Bootmakers Header resize

Laten we gewoon nog maar eens een schoen heb web op gooien. Die lui van Oak Street Bootmakers hebben van de week namelijk weer een nieuw model geïntroduceerd. Na hun serie aan moc toes lanceerden ze een jaar terug al de mooie Trench Boot in verschillende varianten. Maar nu zetten ze ook de stap naar een suède chukka.

En zoals je weet moet je in je kast minimaal 1 paar suède chukka’s hebben. Deze schoen gaat prima bij een denim en chino of een wollen flannel. Voor de eerste Chukka welke het merk dropt kiezen ze meteen voor de all time classic bruin suède variant. Daar de tijd van het jaar nogal veel nattigheid met zich mee brengt hebben ze besloten om een nieuw high tech variant suède te kiezen van het Horween huis, Orion Suede. High tech want dit lappie leder is waterdicht. Doe dat dan in combinatie met een Goodyear Storm Welt, de watervastere variant van de traditionele Goodyear welt, gooi er dan volledig geoliede lederen waterlock midsoles tussen en bam. De ultieme herfst chukka is geboren. Check de schoenen bij Oak Street Bootmakers.

Oak-Street-Bootmakers