Penfield Omaha Crew,

Penfield Omaha Crewneck Header Crop

De Omaha Crew, het klinkt als een obscure bende, maar is gewoon een vette trui van het altijd fijne Penfield. De sweater is simpel maar biedt wel weer eens wat afwisseling in je garderobe. Althans, wanneer je garderobe op die van mij lijkt, is dit zeker een afwisseling. De meeste crewnecks in mijn kast zijn effen. Motiefjes en prints laat ik vaak aan mijn shirts over. Hoewel die negen van de tien keer ook gewoon effen blauw of wit zijn, maar dat geheel terzijde.

Deze crewneck van Penfield komt in het gebroken wit met een dikke tricolore over de borst. De trui is gemaakt van een lamswol blend. Dat wil zo veel zeggen dat het 50% lamswol is en 50% een andere stof welke niet aan een lammetje groeit. De fit is uiterst prima en gelukkig is de bord niet al te strak. Een veel voorkomend euvel bij crewnecks, wat je bij deze sweater van Penfield absoluut bespaard blijft. Ik heb deze trui op voorraad gevonden bij Need Supply.

Penfield Omaha Crewneck