Publish Legacy Joggers,

Publish Jogger Crop

Die hele trend van Joggers is wel een dingetje hoor. Ik kan het meer en meer waarderen. Wellicht ook doordat er steeds betere lappen stof gebruikt worden om dergelijke broeken in elkaar te klussen. Neem deze Publish Legacy Joggers bijvoorbeeld. In de huidige collectie komen die dus ook in het olijfgroen. Wat werkelijk een prima kleur is om de herfst mee in te duiken.

De kleur matched goed met vele kleuren van schoenen en tegelijkertijd heeft die een goeie herfst vibe met zich mee. Iets zegt me dat die elastieke cuffs ook goed in staat zijn om de wind uit je broek te houden. Wanneer je toch met hoog water loopt, is het wel lekker als de koude wind geen vat op die kuiten van je krijgt, nietwaar? Anyways, mocht je kast nog niet vol genoeg liggen met Joggers, dan is dit wel een aanradertje voor je. Deze Publish Brand Legacy Joggers spotte ik op voorraad bij de vrienden van FreshCotton.

Publish Jogger Full