Revolution Bordeaux Suède Bomber,

Ik kan niet beloven dat dit de laatste bomber is welke we hier op OurBubble gooien. Maar ik kan je wel meegeven dat dit deze week de laatste bomber is welke we hier zullen plaatsen. Overigens is dit wel meteen één van de meest budgetvriendelijke suède bombers. Waar je voor het gros van de bombers een 500+ prijs moet neertellen voor een lappie suède, hebben ze bij Revolution ook in deze uitvoering de prijs redelijk vriendelijk weten te houden, een revolutie it is.

Uiteraard is deze Bordeaux rode variant van de suède bomber ook gewoon weer bij FreshCotton op voorraad. Mocht je dus niet vorig weekend al je centen hebben verbrast bij hun garagesale dan is dit wellicht een top item om even op de kop te tikken. Al was het maar omdat je alle kleuren bombers al in je kast hebt, op een wijnrode na.

Revolution Bordeaux Bomber