Scotch & Soda Workwear shirt,

Scotch Sale Zalando Header Crop

Crisis alles, de ipo van die Duitse grootgrutter¬†heeft vandaag plaatsgevonden. We leven in de tweede grote tech bubble en het houdt niet op. Het 6 jaar oude bedrijf heeft nog nooit een keer fatsoenlijke winst gemaakt en zorgt ondertussen voor veel ongemakken bij de lokale helden. Tijd om hier gewoon even een eind aan te maken. De enige reden dat ik af en toe door de Zalando pagina’s heen blader zijn de goede saleprijzen. (en natuurlijk die 10% commissie, maar daar hoor je geen ander online medium over..)

Als mijn plan goed uitpakt en een ieder enkel nog de zooi uit de sale scoort bij Zalando en we voor de echte must have aankopen naar de lokale helden blijft gaan, dan is iedereen blij. Hoeven de helden geen uitverkoop meer te houden, schuiven die hun oude meuk door naar Zalando en kopen we daar tegen sale prijzen bij een organisatie welke klaarblijkelijk toch niet gestart is om ooit eens geld op te brengen. Wanneer die ipo plaatsvindt zullen de gelukzoekers van de zoveelste bubble de komende 4 sale periodes bij Zalando ook weer spekken, tot dat die club echt over de kop gaat, de hoge piefen daar hun zakken gevuld hebben en wij weer gewoon gaan kopen waar we moeten kopen.

En als we dat nu allemaal eens doen door op links vanaf de vriendelijk blogs en online magazines naar Zalando te klikken, dan verdienen die hier ook nog centen aan. Minder geld naar Zalando is goed voor je favoriete denimshop om de hoek. Indirect betaalt Zalando immers ook voor hun PR strategie. Als dit alles als een verdomd goed plan klinkt, begin dan met dit shirt van Scotch & Soda wat ik bij die shop vond voor weinig. De rauwe denim en de schoenen om je outfit af te halen haal je dan maar gewoon in de stad. Deal?

Scotch Sale Zalando

Tags from the story
, ,