Spiewak Tactical Parka,

Spiewak Tactical Parka Header Crop

Spiewak heeft enige tijd geleden hun Golden Fleece lijn gedropt. Prima premium spul zwaar leunend op hun rijke heritage. Maar premium spul kent vaak een premium prijs en dat komt niet altijd even lekker uit. Daarom ben ik blij dat Spiewak het niet enkel bij die premium lijn laat, maar ook gewoon heerlijk door blijft gaan met hun normale lijn.

Check deze Tactical Parka bijvoorbeeld. Eenvoudig en prima zo valt deze jas het best te omschrijving. De buitenkant van de jas is gemaakt van een waxed cotton, wat zeker in deze tijd van het jaar de nodige bescherming tegen de elementen biedt. De voering is een eenvoudige polyester vulling welke doet wat het moet doen, warmte bieden. In de mouwen verborgen zitten de elastieken manchetten welke moeten zorgen dat de wind uit je jas blijft. En dit alles vind je dus voor weinig bij East Dane, waar ook vandaag de FAMILY25 code nog geldig is. Doe er je voordeel mee.

Spiewak Tactical Parka Full