Stutterheim Stockholm Jacket,

Stutterheim Stockholm Header Crop

Tijdens het schrijven van dit item valt de regen met bakken uit de lucht. Ik scroll wat door mijn Facebook timeline en lees een post van Stutterheim. Stel bazen daar gaat iets te hard en shops liggen zonder voorraden. Lekker, vlak voor de herfst echt een feit is, zijn er winkels leeg. En wat doet Stutterheim dan? Niets, noppes, nada, althans.. niets anders dan ze normaal doen.

Ze gaan het productieproces niet versnellen. Het idee van Stutterheim is, je gaat straks jaren met die jas doen, dus die jas moet perfect zijn. En perfectie behaal je niet met productielijnen op XTC. Perfectie behaal je in de optiek van Stutterheim door zo langzaam mogelijk te werken. Dus paniek in veel shops is het gevolg. Gelukkig weet ik altijd wel weer een shop te vinden met voorraden, neem nu END bijvoorbeeld. Zij hadden op tijd door dat het herfst ging worden, hebben ruim op tijd een hele bunch jassen besteld bij Stutterheim en hebben dus voldoende jassen liggen voor die Britse buien. En gelukkig shippen ze ook naar NL en snel ook. Dus nu bestellen, deze week nog een nat pak, maar Maandag loop jij fluitend door de regen.

Stutterheim Stockholm