Vans OldSkool Tasting Wine,

Vans OldSkool Tasting Wine Header Crop

Ik dacht dat die vorige Vans OldSkools in die post een paar dagen terug al ernstig vet waren. Maar Vans gooit er gewoon nog even een klein schepje bovenop. In plaats van canvas enzo als materialen gebruiken, hebben ze nu weer een nieuwe serie OldSkools gedropt welke gemaakt zijn van premium lappen leder. En ik moet zeggen, deze premium lappen zien er inderdaad wel redelijk premium uit.

Vooral deze kleurencombo in Tasting Wine leder met witte zool en Tan lederen voering is verdomme heel goed geslaagd. Ook leuk is het logo op de hak van de zool welke in een mooie gumkleur erop geplakt is. En wit + gum is tof! De naam van de kleur van de schoen is een wazige, Tasting Wine. Ik gok dat ze daarmee willen aangeven dat ze de schoen wijnrood bedoeld hebben, maar dat de kleur net niet helemaal wijnrood geworden is ofzo. Het is mij om het even, de schoen is bijzonder vet en voor een redelijk niet zo premium prijs verkrijgbaar bij Need Supply.

Vans-OldSkool-Tasting-Wine-Full