Vans OldSkool Tobacco Brown,

Wow, jezus, maar echt. Vans, dik respect. Wat een kneiterharde schoen is dit geworden. Sowieso is de OldSkool nog altijd een van de beste schoenen ooit gemaakt. Maar in deze nieuwe colorway welke zomaar in de winkels gegooid is, is deze schoen een van de mooiste sneakers van het afgelopen. En ja, we hebben genoeg moois voorbij zien komen.

Er is alleen iets met gum zolen bij sneakers waardoor het een directe +1 krijgt bij mij. Wanneer dan de rest van de schoen in een zelfde tint is uitgevoerd van materialen als canvas en suède in een mooie mix, dan kan het mij niet verrotten dat deze schoen by far de meest onpraktische herfst schoen ever is. Het zal mij niet verbazen wanneer deze schoen op moment van het publiceren van deze post al bijna uitverkocht is. Wat een ongelooflijk vette schoen. Zie hem voor je onder een donker blauwe rauw denim, goede flannel erop met een cardigan erover en hatsee, je herfst outfit voor de droge herfstdagen is klaar. Check de schoenen bij END.

Vans OldSkool Tobacco