Yuketen Duck Boot,

Yuketen Duck Boot Header Crop

De Duck Boot is een klassieker voor de winter. Haast ieder merk heeft wel een eigen variant op de Duck Boot. Zelfs Nike heeft al sinds jaren een op een Duck Boot geïnspireerde AF1 in de collectie. Maar nog nooit heb ik een Duck Boot als deze van Yuketen gezien. Deze schoen is werkelijk subliem.

Bij deze Duck Boot ontbreek echter net hetgeen wat een Duck Boot een Duck Boot maakt, de ribbels op de neus. Maar voor de rest is het wel degelijk eenzelfde constructie als de gemiddelde Duck Boot. Deze boot van Yuketen gaat jouw voeten warm en droog houden tijdens de aankomende winter. Dat je er tegelijkertijd bijzonder stijlvol bijloopt is een mooie meevaller. Uiteraard is deze schoen weer gemaakt in de States en kent het enkel kwaliteitsleder welke op een Good Year Welted methodiek aan de rubberen zool is vast gezet. Deze Duck Boot van Yuketen spotte ik bij END.

Yuketen Duck Boot