adidas ZX8000 Berlin Pack,

adidas zx bravo header

Het is dus gewoon alweer 25 jaar geleden dat die Berlijnse muur naar beneden gehaald werd. Je beseft dat je een oude bok begint te worden op het moment dat je hier dus ook nog echt herinneringen bij hebt. Niet bijster veel herinneringen, maar toch. Ter gelegenheid van dit vijfentwintigjarig bestaan van het neerhalen van de muur dropte adidas van de week even een hele vette pack.

De ZX8000 komt in drie kleuren, alle drie gebaseerd op de wachttorens bij de muur, Alpha, Bravo en Charlie. En vooral de Bravo is vet. Uiteraard is die kleur ook bijna overal al uitverkocht. De ZX8000 in deze pack zijn een tikkie hoger geprijsd dan je gewend bent van adidas, maar dat komt simpelweg door de Made in Germany labels op de schoen. Is de kwaliteit dan ook een stuk hoger dan de normale versies? Geen idee, ik ben over het algemeen over de kwaliteit van adidas prima te spreken. Maar ik gok wel dat dit schoentje enkel vandaag nog in jouw maat verkrijgbaar zal zijn, daar de meeste resellers nu nog op beurzen in London of Parijs staan en vanavond weer op hun accounts zullen inloggen om alle overgebleven maatjes van deze adidas serie op de kop te tikken en vervolgens vanaf morgen tegen de hoofdprijs op eBay aan te bieden. Dus wil je nog tegen een schappelijke prijs deze vette pack scoren, wees snel en ga naar END!

adidas-zx8000-bravo