Alden Suède en Chamois Saddle Shoe,

Alden Chamois Suede Saddle Header

Toen OurBubble net van start gegaan was, was ik bezig met een speurtocht naar een redelijk holy grail onder de schoenen voor mij. Een mooie Saddle Shoe en bij voorkeur een van Alden. Ik heb meerdere vette varianten al voorbij laten komen hier, maar een versie zoals deze welke ik spotte bij Frans Boone, heb ik nog niet eerder gezien.

Het principe van de Saddle Shoe blijft gelijk, echter is deze een stuk rougher dan de gemiddelde Saddle Shoe. De meeste versies waren van een fancy soort leder. Deze Alden echter is van een reversed Chamois met een suède Saddle. Tel daar dan ook nog die heerlijke crêpe zool bij op en het resultaat is een belachelijk harde variant van de Saddle Shoe. Deze is perfect onder een goed ingedragen rauwe denim. Zoals gezegd, ik spotte ze bij Frans Boone, alwaar je wel meer moois van Alden kan scoren.

Alden-Chamois-Suede-Saddle

Tags from the story
, ,