Alfredo Gonzales Rocket Pack,

Alfredo Gonzales Rocket Pack Header

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet meteen vanaf dag één aan het juichen was voor dit label. Ik vond het bij de kickoff voornamelijk een schreeuwerig gebeuren. Laat zo’n label eerst maar even een paar maanden bezig zijn voordat ik ook maar een beetje overtuigd raak. Ingewikkeld gedoe met fictieve personages en marketing bla bla. En dat terwijl dus blijkt dat dit merk dit allemaal niet nodig heeft.

Het enige wat het merk nodig heeft is een box, een goede tekening erop en een designer die het thema doortrekt naar de sokken. Sinds de afgelopen maand vind je bij de betere shops namelijk deze Packs van Alfredo Gonzales, alle Packs hebben hun eigen thema welke vet op de verpakking uitgebeeld wordt. En dan de sokken zelf, die zijn prima. Beetje fancy, maar niet te fancy. Van alle Packs vond ik zelf deze Rocket Pack wel het vetst. En uiteraard kan je die op voorraad vinden bij FreshCotton en Baretta.

Alfredo-Gonzales-Rocket-Pack

Tags from the story
,