Barbour Dept B Beacon Sports Jacket,

Barbour Dept B Beacon Header

Hety is de warmste November ever. En dat is kut, want dat houdt in dat het de moeilijkste November is voor het kiezen van de jusite jas. ik zie mensen met dikke Canada Goose Parka’s buiten lopen alsof we in SiberiĆ« zitten, maar ondertussen is het kwik nog niet onder de tien graden geweest. Je zomerjas is al weken te koud en je winterjas is te warm. Dit is werkelijk een ding waar ik nog niet eerder mee heb moeten dealen. Normaal gesproken ga ik heel vloeiend over van geen jas naar tering warme jas, maar dit jaar is helemaal anders.

Gelukkig is daar nog altijd het Engelse Barbour. Kijk je kan veel zeggen van die Britten, maar er zijn twee dingen die ze dus wel kunnen. De eerste is schoenen maken en de tweede is shit tegen de elementen maken. En dat laatste is waar Barbour in uitblinkt. De rest van Engelse bodem mag je snel vergeten, het voetbal is lelijk en de auto’s zijn ronduit mooi ontworpen bagger. Hun jassen en hun schoenen, dat is het enige waar die Engelsen echt wat mee kunnen. En deze Barbour Dept B Beacon Sports Jacket is hier weer zo’n voorbeeld van. Perfect voor de weersomstandigheden van de laatste weken. Niet te warm, maar wel warm. Niet een Stutterheim regenjas, maar wel waterafstotend. Niet de stijf, maar wel Britse klasse.

Barbour-Dept-B-Beacon

 

 

Tags from the story
,