Beauty & Youth Grijze Wollen Crewneck,

Beauty Youth Woolen Crewneck Header

Beauty & Youth, zo had ik er nog nooit van gehoord en zo staan ze twee maal in korte tijd op OurBubble. Niet gek, die lui uit Japan maken gewoon mooi spul voor een vriendelijke prijs. Moet er wel bij gezegd worden dat het label uit Japan komt, maar de producten gewoon “Made in China” in de waslabels hebben staan. Nu mag dat in dit geval de pret niet drukken. Mijn Seiko SKX007 is gemaakt in Maleisië en blijft toch ook een prima Japanse klok.

Maar dus, Beauty & Youth, de eenvoud van Japans design en de prijzen van een fabriek in China, best een prima deal. Helemaal als die quality control wel op zijn Japans gaat en die dik in orde is. Deze simpele grijze crewneck is overigens gemaakt van een Alpaca wolblend. En Alpaca is nogal een hip dingetje wanneer het om wol gaat, warm en stevig en zo.

Beauty-Youth-Woolen-Crewneck