Carhartt Accent Sweater Jupiter,

Carhartt Accent Sweater Header

Hahaha, jezus christus FreshCotton, ga je lekker? Ik wil in mijn volgende leven ook producttekstschrijver bij die gasten worden. Wanneer je met teksten als: “Je oma zou zeggen dat zij dit ook kan, maar deze is nét iets stijlvoller.” kan wegkomen en je manager nog vindt dat je een goede job hebt afgeleverd, dan weet je dat je heerlijk gaat.

Zonder dollen Fresh, dank voor deze. Ik geloof dat ik mijn komende week in ga vullen met het spotten van teksten bij die webshop. Ik hou er gewoon van wanneer een shop zichzelf niet al te serieus neemt. Helemaal wanneer het gewoon een van de grotere independent webshops van het land is. Ik zeg het nogmaals, dikke props! Oh ja, die Carhartt trui zelf mag er ook wel wezen.

Carhartt-Accent-Sweater