Club Monaco Corduroy Polka Dot Shirt,

Club Monaco Polka Dot Corduroy Shirt Header

Jawel, nog niet eerder hadden we een item van Club Monaco hier online, maar dit shirt is toch zeker wel de moeite van het posten waard. Stel je hebt die Aldens van vanmorgen in de kast staan en je zoekt nog een shirt om erbij te dragen, mag ik je dan voorstellen aan dit vreselijk vette shirt van Club Monaco. Overigens ook prima geschikt wanneer je die Aldens niet hebt, maar ik zat gewoon nog effe met een outfit in mijn hoofd.

Dit shirt van Club Monaco is vet. Sowieso krijgt het shirt dikke pluspunten voor de subtiele Polka dot en nee, de Polka dot is nog lang niet vervelend. Daarnaast is dit shirt van een mooie donker blauwe corduroy stof in elkaar gezet. En dat is toch weer eens wat anders dan denim of een Oxford. Prima te dragen op een chino of goeie versleten denim.

Club-Monaco-Polka-Dot-Corduroy-Shirt

Tags from the story
,