Filling Pieces Mid Top Woven,

We gooien er nog maar eens een schoen van Filling Pieces tegenaan. Ik zat even door FreshCotton en Afura te bladeren en zag dat ze dus weer volop Filling Pieces op voorraad hebben. En daar ongeveer de helft van de bezoekers binnen komt op de zoekopdracht “Filling Pieces Verkooppunten”, leek het mij gepast om even aan te geven dat ze dus weer ruimschoots beschikbaar zijn bij de betere verkoopkanalen.

Een van mijn persoonlijke favorieten van het moment is deze Woven Mid Top in het zwart met een spierwitte cupsole. Natuurlijk vind ik alle varianten van de Mountain Cuts ook vet, helemaal met die Marblized zool, maar deze eenvoudige zwart witte versie blinkt gewoon uit. Het is die mix van eenvoudige lijnen met complexe pannels waardoor ik deze ├╝bervet vind. En bij gebrek aan zwarte schoenen in mijn collectie lijkt het helder dat dit paartje asap maar eens op de kop getikt moet worden. Anyways, mocht je je afvragen waar haal je toch die Filling Pieces, check gewoon met regelmaat Afura en FreshCotton. Beide zijn steevast de online supplier van goed schoeisel.

Filling-Pieces-Woven-Mid-Tops