Gant Rugger Flannel Shirt,

Gant Rugger Flannel Shirt Header

Ik meen dat ik al een tijdje roep dat deze tijd van het jaar vraagt om flannel shirts en ik denk dan ook oprecht dat je hier nooit genoeg van kan hebben. Dus vandaar, nog maar eens een heerlijke flannel op OurBubble. Dit maal komt het shirt van Gant Rugger en de vaste lezers weten dat ik weg ben van de fit van deze shirts. Serieus, met mijn 80 kilo en 184cm is de pasvorm in maatje L van Gant Rugger als gegoten.

Mocht je volledig afwijken van mijn afmetingen dan durf ik op geen enkele wijze advies te geven van de maat die je nodig hebt, dus don’t sue me. Dit shirt van Gant Rugger komt in een prima rood, blauw, grijze ruit en is dus prima te combineren met haast alles wat je in je kast hebt hangen.

Gant-Rugger-Flannel-Shirt

 

Tags from the story
,