Golden Bear Sportwear Varsity,

Golden Bear Varsity Header

San Francisco kan mij als stad niet bekoren, sorry. Wel beschouwd komen er maar drie zaken welke ik vet vind uit San Francisco. 1 is natuurlijk Levi’s, 2 is de allervetste winkel ter wereld Union Made Goods en 3 is Golden Bear Sportswear. De eerste lijkt me een logsiche, iedere denimhead vindt Levi’s vet. De tweede tsja, daarvoor moet je in die shop geweest zijn om het te begrijpen. Dit is de winkel die de uber denim shop in de Jordaan zou willen zijn, maar bij gebrek aan klantvriendelijkheid never nooit zal worden. Tipje voor die boys, boek een ticket naar San Francisco, ga naar Union Made Goods en leer wat klantvriendelijkheid is, leer wat passie voor het vak is en probeer te begrijpen waarom klanten de wereld over vliegen om een winkel te bezoeken. En de derde, Golden Bear Sportswear, dat laat ik zien aan de hand van een plaatje. Wat een belachelijk mooi spul maken die lui in San Francisco. Virgin Wool body met wit lederen mouwen en trimming rond de steekzakken. En de prijs, ja die is nog best vriendelijk voor een Made in USA jassie.

Golden-Bear-Varsity

 

Tags from the story
,