Grenson Archie V Brogue,

Grenson Archie Brogue Blue Header

Het is toch al bijna weer een hele week geleden dat ik voor het laatst over dit heerlijke mark geschreven heb. En dus hoog tijd om weer eens een pareltje uit hun collectie onder de aandacht te brengen. Deze schoen is deze week op voorraad gekomen bij de vrienden van END, trouwe leverancier van de meeste van mijn Grenson schoenen overigens.

Deze Archie V komt in een prima blauw suède. Het suède zelf is wat grof onder handen genomen en is minder stoffig dan de gemiddelde lap suède. Het effect is bijzonder goed geslaagd. De Archie van Grenson is de lage versie van de Fred boot, en dus een Brogue met wat oversized gaatjes. De V in de naam staat voor de Vibram zool waarop deze schoen geleverd wordt. Een belachelijk comfortabele zool, kan ik daar aan toevoegen. Prima voor de winter, maar ook in het begin van de lente dankzij de kleur nog goed te dragen. Deze Grenson Archie V is met haast iedere broek in je kast wel te dragen.

Grenson-Archie-Brogue-Blue

Tags from the story