Grenson Fred Calf Tan,

Grenson Fred Header

Dit is de schoen waardoor ik verliefd ben geworden op het Grenson merk. Dit is de schoen waardoor ik me eens ben gaan inlezen over de ontstaan van dit merk. Dit is de mooiste variant van een Grenson schoen. Dit is de Grenson Fred.

De Fred kenmerkt zich door een grove Brogue-motief. De gaatjes van deze Brogue Boot zijn behoorlijk oversized en hierdoor oogt het gewoon rugged, dus tof. Natuurlijk is de Fred er in velen kleuren, maar deze Tan kleur van kalfsleder is gewoon by far de mooiste kleur ever. Deze is tijdloos en perfect te combineren met iedere denim, maar ook bij een mooie grijze wollen broek, of een blauwe of olijfgroene corduroy. Veelzijdig als een malle en altijd stijlvol. Uiteraard is de constructie van deze boot erg goed, sterker nog, ik denk dat je in deze prijsklassen geen betere schoen kan vinden.

Grenson-Fred

 

Tags from the story
, ,