Grenson Fred Triple Welt,

Grenson Fred Triple Welt Header

De Grenson Triple Welt serie hoef ik niet verder meer aan jullie voor te stellen lijkt me. Ik meen dat we er reeds een aantal posts aan gewijd hebben. Wel lijkt mij het op zijn plaats om jullie voor te stellen aan de Fred Triple Welt. De Fred is by far mijn favoriete Grenson schoen. En verdomme wat is die heerlijk in deze Triple Welt uitvoering.

Ik kan me haast geen mooiere variant indenken dan deze Triple Welt. Hoewel, deze zool onder een gladde cognac kleurige Fred zou wellicht nog een paar punten vetter zijn. Alleen voor de komende seizoenen lijkt me deze donker bruine Full Grain versie wel perfect eigenlijk. Uiterst goed draagbaar onder iedere denim. Met deze wat bredere zool zou ik alleen niet een te slimfitterige broek aantrekken. De Grenson schoenen hebben van nature al een iets lomper karakter en dankzij deze zool der zolen is dat niet minder geworden. Neem niet weg dat die schoen belachelijk vet is. Mocht je mee lezen Grenson, een UK9 zal prima in de smaak vallen op het OurBubble HQ, of verwijzen jullie me ook rechtstreeks door naar Stuarts, alwaar deze Grenson Fred Triple Welt nu op voorraad ligt.

Grenson-Fred-Triple-Welt-Full