Grenson Triple Welt Archie,

Grenson Triple Welt Archie

Van Grenson kan ik dus geen genoeg krijgen. Het lijkt wel heroïne zo verslaafd ben ik aan dit label. En ik gok dat ze bij de Jellinek nog niet eerder met deze verslaving te maken hebben gehad. Geloof ook niet dat er veel anders op zit dan gewoon er aan toe geven. Dan gaan we maar bankroet, hoezee.

In de Triple Welt serie welke ik reeds vaker bejubeld hebt zit ook nog een verrassing. Deze Archie Brogue heb ik niet eerder gezien. In de eerste aankondigingen zaten enkel de boots en een lage derby zonder Brogue details. De brogue boots vond ik stuk voor stuk vet, maar deze lage Archie mag er ook zeker wezen. De kleur van het leder is werkelijk prima. En ik zie deze schoen wel onder een goed opgerolde rauwe denim met een paar fancy wollen sokken. Verdomme Grenson, ik ga failliet aan jullie!

Grenson-Triple-Welt-Archie-Full

 

Tags from the story
, ,