J.Crew Wool Felt Jacket,

JCREW Faux Shearling Felt Jacket Header

Ik heb deze week voor het eerst weer de ruiten van mijn wagen moeten krabben, dat wil zoveel zeggen als dat het hoog tijd is voor een goede winterjas. En ik weet dat ik er in de afgelopen weken wel al een paar het net opgeslingerd heb, maar deze van J.Crew mag er toch ook zeker wel weer wezen.

De jas is op zich niet super opvallend en dat maakt hem denk ik dus ook gewoon goed. Een net geen half lang model met een wat oude jagersjas stijl, gemaakt van een prima lap vilt van heerlijk wol en afgewerkt met een faux-fur Shearling voering. Twee steekzakken om je handen op te warmen en twee diepe zakken om je pocket flacon Single Malt in weg te stoppen, dit klinkt toch haast als een perfecte winterjas van J.Crew.

JCREW-Faux-Shearling-Felt-Jacket