Mark McNairy Wol Lederen “Spectator”,

Mark McNairy Wool Insert Brogue Header

Ik weet niet of deze schoen een echte Spectator genoemd mag worden, maar daar heeft die toch wel het meeste van weg. De omschrijving volgens Mark is een Wool Insert Brogue. En tsja, moet ik deze man gaan tegenspreken? Mag ik dan op zijn minst de toevoeging Longwing erbij gooien? Hoe je de schoen noemt moet ook eigenlijk niet uit maken, zolang het maar een vette schoen als deze is. Want kolere wat heeft Mark McNairy samen met Sanders & Sanders weer een puik werk afgeleverd.

Deze Spectator of Longwing Brogue is uitgevoerd met een grijs wollen panel tussen de Grain lederen lappen. Het geheel is vastgezet op een heerlijk lompe Commando zool, perfect voor het huidige seizoen. En uiteraard is deze schoen Goodyear Welted, wat de levensduur van de schoenen zeker ten goede komt. Deze schoen is weer eens een prima hoogstandje van Mark McNairy.

Mark-McNairy-Wool-Insert-Brogue