New Balance 1400 Catch 22,

New Balance Header

Zo dan, liggen er bij OiPolloi ineens een paar dikke New Balance schoentjes op de plank. Een van de mooiere shapes van New Balance ever, de 1400. En dan is deze uitvoering helemaal Made in the USA. Wat natuurlijk altijd vele malen beter is dan Made in Vietnam, sterker nog, de kwaliteit van de Made in the USA lijn is belachelijk topnotch!

Deze 1400 komt in een kleurstelling gebaseerd op het boek Catch 22 van Joseph Heller. Nu weet ik niet of dit meteen een pluspunt is voor de schoen. Maar daar ik geen enkel boek op mijn HAVO Engels Literatuurlijst heb gelzen en dit boek zelfs niet eens op die lijst stond, kan ik ook moeilijk zeggen of dit een plus- of minpunt aan deze schoen is. Wel kan ik zeggen wat ik zie en dat is een belachelijk lekkere kleurencombo op een van de mooiste schoentjes ever van New Balance.

New-Balance-1400