Nike AF1,

Nike AF Header

De Air Force 1 van Nike komt deze weken weer in verschillende gelimiteerde uitvoeringen de markt op. Uitvoeringen waarvoor nu waarschijnlijk het reseller-tuig alweer voor aan het kamperen is. Gelukkig is Nike zo vriendelijk om genoeg moois in niet gelimiteerde oplages de wereld in te pompen, en dus ook van de Air Force One.

Zo spotte ik deze bruin lederen variant welke mij het meest deed denken aan een Timberland boot. En dat kwam door de kleurstelling, niet door gekke winterized effecten. Deze schoen is gewoon zowaar redelijk clean te noemen. Een mooie lap leder op een gum zool plus rugged veteroogjes en een zwarte ronde veter. En het geheel werkt, sterker nog, het werk prima. Deze Air Force 1 van Nike is stiekem belachelijk hard en geen reseller die ze voor je neus wegkaapt. Tof Nike, heel tof!

Nike-AF1-Full

Tags from the story
, ,