Nike Air Force 1 Mowabb,

Nike Air Force One Mowabb Header

De afgelopen week was de hele sneakertak van het wereldwijdeweb gefocust op twee releases, die Flax-pack ook wel bekend als “Wheat” en die Size? Exclusive Huarache Light Mowabb. Eerlijk is eerlijk, dat waren allen vette releases. Gek genoeg is er door die releases weinig aandacht overgebleven voor een andere Mowabb iteratie van Nike.

Op verschillende kanalen is deze Air Force 1 Mowabb wel voorbij gekomen, maar de aandacht voor deze schoen was lang niet zo groot als de aandacht voor die andere releases. Gek, heel gek! Deze uitvoering van de AF1 in Mowabb kleuren had best wat meer in de spotlight mogen komen. Sowieso is dit weer een van de vettere AF1’s van de afgelopen tijd en dat alleen al is reden genoeg voor een eigen post. Dikke pluspunten voor die speckled zool en die Huarache sok, extra credit voor het AF1 op de lip in een ACG lettertype. Serieus, over ieder┬áklein detail hebben ze nagedacht bij deze schoen. En doordat die een beetje in de schaduw heeft gestaan van de andere releases is jouw maat gewoon nog beschikbaar bij FreshCotton.

Nike-Air-Force-1-Mowabb-Full